Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι ιδέες για χειροτεχνίες και κατασκευές δεν στερεύουν ποτέ! Παρακάτω σας προτείνουμε διάφορους διασκεδαστικούς τρόπους, κατά τους οποίους μπορείτε  να αξιοποιήσετε δημιουργικά υλικά που έχετε στο σπίτι σας πριν τα πετάξετε!
Κατασκευάσουμε μία μελισσούλα "ανακυκλώνοντας" το ρολό από το χαρτί υγείας! Για κεραίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καλαμάκια!

Φτιάχνουμε ένα λουλούδι! Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της άνοιξη! Χρησιμοποιούμε τα ρολά που έχουμε, χρώμα τέμπερας,χαρτόνι ή όποιο άλλο χαρτί έχουμε στη διάθεσή μας, είτε είναι από τσάντα ή κάποιο περιτύλιγμα δώρου και ιδού το αποτέλεσμα!!

Μία άλλη φοβερή ιδέα είναι η κατασκευή ενός κάστρου! Χρησιμοποιούμε ρολά από χαρτί υγείας και κουζίνας, βάζουμε χρώμα και πολλή πολλή φαντασία! Χρησιμοποιούμε όποιο άλλο υλικό διαθέτουμε, όπως κορδέλες, κουμπιά, σημαιάκια ή ομπρελίτσες από τα είδη πάρτυ , που μπορεί να μας έχουν περισσέψει! Οι μικροί μας φίλοι θα το λατρέψουν και σίγουρα θα το εμπλέξουν στο παιχνίδι τους!

Το κοκοράκι κιρικικι...να σε ξυπνάει κάθε πρωί!! Λέμε το τραγουδάκι και κατασκευάζουμε το κοκοράκι!!

Για το αγόρια της παρέας μας, αυτός ο πύραυλος θα τα γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό!!


Ανακυκλώστε τα υλικά που έχετε σπίτι! Αν δεν έχετε πινέλο χρησιμοποιήστε μπαττονέτες ή ακόμα και τα δαχτυλάκια των παιδιών!! Αντί για χαρτόνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτόκουτες! Βάλτε πολλή φαντασία και όρεξη για δημιουργία και σίγουρα όλα τα υλικά α σας φανούν χρήσιμα!!
Καλή απόλαυση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διπλή χαρά, διπλή γιορτή. Γιορτάζει η Πατρίδα μας και η Παναγιά μαζί!

 25 Μαρτίου 1821   Διπλή είναι σήμερα γιορτή, διπλή και η χαρά, γιορτάζει η πατρίδα μας μαζί και η Παναγιά.     Α ς μιλήσουμε στα παιδιά για...